HOME | Aktivitet didaktik | Aktivitet kërkimor | Botime | Disertacione | Arkivi | INFO italiano

Aktivitet didaktik


LËNDË MËSIMI

MJETE DIDAKTIKE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LËNDË MËSIMI - Diplomë trevjeçare në Lingue e culture moderne

LËNDË MËSIMI
PEDAGOGËT
ORARI I MËSIMEVE
Dialetti albanesi dell'Italia meridionale
Periudha e parë dhe e ditë
 

Filologia albanese I
Periudha e parë

 
Letteratura albanese I
1° e 2° periodo
   
Letteratura albanese II
1° e 2° periodo
   
Letteratura albanese III
1° e 2° periodo
   
Lingua e letteratura albanese (*)
Periudha e dyte
 
Lingua e traduzione albanese I
Periudha e parë
 
Lingua e traduzione albanese II
Periudha e parë
 
Lingua e traduzione albanese III
Periudha e parë
 

(*) Kursi i Lingua e Letteratura albanese për studentët e kursit Mediazione linguistica përputhet me kursin e Filologia albanese I.

LËNDË MËSIMI - Diplomë specializimi në Lingue e letterature moderne, filologia, linguistica, traduzione

Filologia albanese II    
Lingua e traduzione albanese I
Didattica dell'Albanese
   
Lingua e traduzione albanese I
lettorato

 

Lingua e traduzione albanese I

 Lingua e traduzione albanese II

 

Lingua e letteratura albanese  

Letteratura albanese I  

Letteratura albanese II  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ORARI I PRITJES SË STUDENTËVE

F. Altimari
e martë, nga ora 10 deri në 12
F. De Rosa
e mërkurë, nga ora 11.00 deri në 13.00

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MJETE DIDAKTIKE

Kursi i Letteratura albanese (prof. A. Berisha)

Kursi i Lingua e Traduzione albanese I (dr. G. Belluscio)

COPY-FREE & COPY-LEFT
Të gjithë dokumentet të shkruara ose të botuara nga Giovanni Belluscio janë pa copyright, janë të lira, mund të shtypen/printohen, mund të përdoren për vetën, edhe në mënyrë informatike, për studime ose për didaktikë duke cituar burimin e tyre dhe autorin. Nuk mund të përdoren për fitim.