HOME | Aktivitet didaktik | Aktivitet shkencore dhe kulturore | Botime | Disertacione | Arkivi | INFO italiano

takime - seminare - lajme - ngjarje

1908/2008 - 100 Vjetori i Kongresit të Manastirit

Aktivitete në Manastir dhe në Shkup - programi
Konferencë shkencore 100 vjet bashkim gjuhësore